Meute Musical Awards tgv 44 jarig jubileum

2-5-2013Op zaterdag 27 april 2013 vierde de Meute haar 44-jarig jubileum in de vorm van de Meute Musical Awards.
De soos van de Huif werd omgetoverd in een heus theater en elk Meutelid mocht een introducee meebrengen. (een enkeling zelfs twee)  

Elke groep kreeg vooraf een musicaltitel toegestuurd en even na 20.00 uur arriveerden de eerste gasten voor het feest. Iedereen werd keurig met een oldtimer opgehaald en bij de Huif afgeleverd door de chauffeur van Sinterklaas of zijn collega.  

De groepen werden op de rode loper ontvangen door reporter Gerry die de verwachtingen peilde en door fotograaf Frans die de prachtig verkleedde musicalgroepen op de foto zette. Bij binnenkomst in de soos volgde er nog een ludieke ontmoeting met de Trubbeltrutten en toen iedereen rond 21.00 uur aanwezig was, kon ceremoniemeester Thieu van Berkel, samen met zijn prachtige Brigitte, de club verwelkomen.  

Alle teams zagen er geweldig uit en in willekeurige volgorde werden The Wizard of Oz, Miss Saigon, Soldaat van Oranje, Shrek, Mary Poppins, Sister Act, Les Miserables, Ja Zuster, nee zuster, Joseph met zijn coat, Hairspray, Peter Pan, Ciske de Rat, Chicago en de Sound of Music voorgesteld.  

Het programma bestond uit een optreden van de Trubbeltrutten en in het kader van Meute-nostalgie waren er twee verrassingsoptredens. Arno de Kort vertolkte het lied Eentje van de kastelein en Donnee van Vessem en Jet Vervoort brachten als duet Schoonheid en het beest.

 Tussen de optredens door werden de diverse nominaties bekend gemaakt en klokslag 24.00 uur volgde de bekendmaking van de awardwinnaars. 
Bert Rijkers, Monique Tiemessen, Huib de Ridder, Lieke Smolders, Soldaat van Oranje, Peter Pan, Mary Poppins en uiteindelijk toch Shrek, waren de gelukkigen en ontvingen de felicitaties van de overige aanwezigen.  

Daarna ging nog een uur het gas erop en onder de klanken van de muziek van Martijn werd de gezellige avond rond 01.15 uur afgesloten.   

 Het was een bijzondere avond waarop de Meute haar jubileum vierde en aan iedereen complimenten voor de moeite die gedaan is om dit feest tot een succes te maken. Ook aan Thieu, Brigitte, Gerry, Frans, Trubbeltrutten, Arno, Donnee en Jet hartelijk dank voor jullie bijdrage.

 En tenslotte een pluim voor de organisatie, onder de vlag van de Rock&Roll-commissie; applaus op papier voor Jan Z., Twan, Kim, Jesper, Elsbeth, Inge en Faas.  


AGENDAEr zijn op dit moment geen berichten beschikbaar...