Inschrijven Sixday

Schrijf je team nu in!


Damespoule
Inschrijving voor damespoule alleen op basis van een compleet deelnemend damesteam. Inschrijving op volgorde van binnenkomst/datum (toernooileiding). Alleen als 8 complete damesteams – inclusief bevestigende betaling inschrijfgeld – hebben aangemeld kan doorgang vinden zondag 09 juni 2024 volgens de geldende Six-day regels (zie reglementen Six-Day). De Toernooileiding heeft controle hierover en grijpt resoluut in bij gebleken overtredingen. Bij meerdere aanmeldingen, damesteams, beslist de Six-day commissie over het inzetten van een extra 2e poule. Deze beslissing is bepaald één week voor de officiële uitvoering op 09 juni 2024

35+ poule
Inschrijving voor een 35+ poule alleen op basis van een compleet deelnemend 35+ team. Inschrijving op volgorde van binnenkomst/datum (toernooileiding). Alleen als 8 complete 35+ teams – inclusief bevestigende betaling inschrijfgeld – hebben aangemeld kan doorgang vinden zondag 09  juni 2024 volgens de geldende Six-day regels (zie reglementen Six-Day). Bij deelname van het team op de wedstrijddag zal vooraf een ‘spelerslijst’ bij de toernooileiding moeten worden ingeleverd. Dit ter controle van spelers en leeftijdscontrole. De Toernooileiding heeft controle hierover en grijpt resoluut in bij gebleken overtredingen. Bij meerdere aanmeldingen, 35+ teams, beslist de Six-day commissie over het inzetten van een extra 2e poule. Deze beslissing is bepaald één week voor de officiële uitvoering op 09 juni 2024.

Algemene teams Six-day poule
Inschrijving voor algemene teams six-day poule. Inschrijving op volgorde van binnenkomst/datum (toernooileiding). Inclusief bevestigende betaling inschrijfgeld.

Wij willen jullie er alvast op wijzen dat ook wij ons moeten houden aan de nieuwe regelgeving wat betreft het schenken van alcohol <18 jaar! Wij zijn genoodzaakt om streng te controleren, middels legitimatie, wat de leeftijd is van de deelnemers! T.z.t. zullen jullie hier meer informatie over ontvangen zodat jullie je als team hierop voor kunnen bereiden. Uiteraard gaan wij er vanuit dat het de ouderwetse Six-Day gezelligheid niet in de weg zal staan.Tenslotte zullen er enkele wijzigingen plaatsvinden daar we vanaf heden te gast zijn bij SCG'18, locatie Zegenwerp. Houdt t.z.t. hiervoor het programmaboekje in de gaten!

LET OP! VOL = VOL
Team naam:
Contactpersoon:
Adres:
Plaats:
Telefoon:
E-mailadres:
Soort team: Algemeen team
Dames team
35+ team
Gemengd team
Deelnemer 2019: Ja
Nee
Inschrijfgeld Euro 25,- Voldaan
Niet voldaan

 

AGENDAEr zijn op dit moment geen berichten beschikbaar...